Poznata talijanska autorica kuharica Marcella Hazan otkrila je jednom prilikom kako se pravi najbolji umak za tjesteninu.
Oglas
Upravo je ovaj njezin umak proglašen najboljim na svijetu, piše časopis Deslih, a ako ga želite pokušati napraviti sami trebat će vam samo četiri sastojka.
Za ovaj svjetski poznati i nagrađeni umak bit će vam potrebno:
- 800 grama rajčice iz konzerve,
- jedna glavica luka,
- 70 grama maslaca,
- sol.
Priprema
Oljuštite luk i prerežite glavicu na dva dijela, potom ih bez sjeckanja stavite u lonac. Dodajte maslac i kratko propržite.
Potom dodajte rajčicu i kuhajte na laganoj vatri 45 minuta. Hazan je tvrdila da ni luk ni ostale sastojke ne treba sjeckati. Samo ubacite da se sve zajedno kuha i da se okusi prožmu.
Cijeli recept donosimo u videu ispod:
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Oglas
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Oglas
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas